با توجه به نیاز امروزه بشر به رفاه و امکانات بیشتر و افزایش رشد مصرفی انرژی و هزینه های ناشی از آن، استفاده از تکنولوژی های نوین و سیستم های هوشمند سازی رو به افزایش است.
هوشمندسازی ساختمان های اداری یکی از نقاط مهم مورد هدف در اتوماسیون اداری می باشد. چرا که نقش به سزایی درکنترل فنی، مدیریتی و افزایش نرخ بهره وری و کاهش هزینه های تاسیساتی ساختمان خواهد داشت. با بکار گیری این اتوماسیون در بسیاری از امور مصرفی صرفه جویی و مدیریت و کنترل دقیق تری خواهید داشت و امکانات، آسایش بیشتری را برای مصرف کنندگان سرویس ساختمان فراهم می کند. امروزه هوشمند سازی ساختمان از جمله ساختمان های اداری، تجاری و داشتن یک دفترکار هوشمند دیگر یک کار لوکس و تجملاتی نیست، بلکه یک نیاز است. ما ملزم در بهینه سازی مصرف انرژی های مختلف و زمان هستیم.
آیا هوشمند سازی ساختمان اداری یا داشتن دفترکار هوشمند به صرفه است؟
امروزه سیستم مدیریت هوشمند ساختمان به ویژه هوشمند کردن ساختمان های اداری نقش بسیار مهمی را در کنترل مدیریتی ، فنی وهزینه های تاسیسات ساختمان به عهده دارد.
در هوشمند سازی ساختمان های اداری با توجه به خواست و نیاز شما، میتوان از تجهیزات و سیستمهای مختلف الکتریکی ومکانیکی بهره گیری کرد که این امر باعث تسریع در انجام کارها و ذخیره زمان و کنترل مصرف بی رویه انرژی وارائه خدمات بهتر به مخاطبان خواهد شد.
به طور کلی یک ساختمان هوشمند به ساختمانی اطلاق میشود که مجهز به یک سیستم زیرساخت یکپارچه است که با توجه به وضعیت های مختلف ساختمان عکس العمل نشان میدهد و به ساکنان این امکان را میدهد تا از تجهیزات و امکانات موجود به طور موثر تر و کاربردی تر استفاده کنند و امنیت و آرامش محیط و ساکنین را به سطح بالایی افزایش می دهد.
منبع : livesmarter
10 نکته مهم قبل از شروع هر سیم کشی
1-برق را قطع کنید
قطعِ برق اولین قدمی است که باید قبل از هر گونه سیم کشی ساختمان در خانه انجام دهید . از کنتور روی دیوار یا کنار در خانه، برق را قطع کنید. قبل از شروع هر کاری از بالا بودن فیوز مطمئن شوید.
2- یک نمودار طراحی کنید
یک نمودار سیم کشی طراحی کنید که محل جعبه تقسیم و مسیر سیم ها به هر خروجی را نشان دهد.نمای ساختمان
3- لوله ها را نصب کنید